Leo Molenbroek bezorgde onder meer bij La Fontaine in Ruurlo. Foto Arjen Dieperink

Leo Molenbroek bezorgde onder meer bij La Fontaine in Ruurlo. Foto Arjen Dieperink

Arjen Dieperink

Lions bezorgen 800 paasstukjes

Algemeen

LOCHEM - Het was zaterdagochtend een drukte van belang bij het pand aan de Hanzeweg 4. Uit een aanhanger afkomstig uit Lisse kwamen maar liefst 800 paasstukjes tevoorschijn. Geregeld door de Lions Lochem-Berkelland West, die voor de derde keer binnen een jaar een attentie gingen bezorgen bij bewoners en verzorgend personeel van de verzorgingstehuizen in Almen, Borculo, Laren, Lochem en Ruurlo.

De leden van de Lions hielpen coronaproof met het uitladen en het overpakken van de paasstukjes in de auto's. In Borculo werd het Careaz J.W. Andriessenhuis bezocht. In Lochem het Gudula, Tusserlhof/Tusselerstaete, De Hoge Weide, Huize Dahme en Vandermolenhuis. In Ruurlo De Schoven, De Garven, Villa Roderlo en La Fontaine.
Huib Vreugdenhil van de Lions zegt: "Het is mooi om dit te organiseren, ook al vraagt het nogal wat logistiek. Niet voor niets is onze Lions-motto ' We serve'." Ondertussen vertrekken de eerste auto's vol paasstukjes, een zestal narcissen in een kom in de vorm van een gebroken ei. In Almen aangekomen geeft het 85-jarige Lionslid Henk Seinen de eerste lading paasstukjes aan het personeel en bewoners van Herbergier de Ehze. Een half uur later doet Leo Molenbroek hetzelfde bij La Fontaine in Ruurlo. Binnen een paar uur zijn alle twaalf zorginstellingen voorzien.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo