Het officiële seizoen begint op 24 april maar de échte zwemfans kunnen vanaf donderdag 1 april alweer baantjes komen zwemmen in het openluchtzwembad De Meene. Foto: PR

Het officiële seizoen begint op 24 april maar de échte zwemfans kunnen vanaf donderdag 1 april alweer baantjes komen zwemmen in het openluchtzwembad De Meene. Foto: PR

Zwembad De Meene vanaf 1 april open

Algemeen

RUURLO - Het officiële seizoen begint op 24 april maar de échte zwemfans kunnen vanaf donderdag 1 april (géén grap) alweer baantjes komen zwemmen in het openluchtzwembad De Meene. Zij moeten daar wel een speciaal kaartje (of een tien-rittenkaart) voor kopen.

Tal van vrijwilligers doen hun uiterste best om het mooie Ruurlose zwembad weer bedrijfsklaar te maken voor het nieuwe seizoen. Ondertussen is ook de voorverkoop van zwemabonnementen gestart. Zowel online als via de bon van de zwembadkrant die huis aan huis is verspreid kan men profiteren van de voorverkoopprijzen. Deze gelden tot en met 23 april. Vanaf 1 april kunnen van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 15.00 uur abonnementen ook op het zwembad afgehaald/aangeschaft worden. Abonnementen gaan in op zaterdag 24 april. Vanaf deze datum kunnen abonnementen nog steeds worden aangeschaft, alleen dan tegen normaal tarief.
Zoals vele bedrijven beleeft ook Stichting Zwembad Ruurlo het zwaar dus men hoopt dat velen, zwemfan of niet, door middel van de aankoop van een abonnement het zwembad willen steunen. Het zou dan ook een enorme steun in de rug zijn. Bovendien, zwemmen is gezond en zeker in de buitenlucht coronaproof.
De baantjeszwemmers, die ruim drie weken voor de echte opening al te water mogen, kunnen daar via de website kaartjes voor kopen en een tijdvak reserveren. Juist in deze coronatijd hoopt het bestuur van Stichting Zwembad Ruurlo de zwemliefhebbers met deze vervroegde openstelling tegemoet te komen. Bij de start van het officiële zwemseizoen, op zaterdag 24 april, gaan ook het recreatiebad én de wedstrijdglijbaan open.
Voor informatie over de zwemlessen die na de meivakantie zullen starten of het aanmelden voor de zwemles kan men een mail sturen naar info@zwembad-demeene.nl. Meer informatie op de website.


www.zwembad-demeene.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant