DOS Barchem houdt Eieractie met ‘drive-thru’

Algemeen

BARCHEM - Na één jaar afwezigheid teruggekeerd: de Eieractie van gymnastiekvereniging DOS Barchem. Geheel in ‘coronastijl’ wordt op zaterdag 27 maart deze actie gehouden in de vorm van een ‘drive-thru’.

Iedereen kan tot en met vrijdag 26 maart een bestelling plaatsen, waarna de eieren op zaterdag 27 maart tussen 9.30 uur en 14.00 uur in een ‘drive-thru’ aan de Zwiepseweg 28 in Barchem kunnen worden afgehaald. De organisatie kreeg een afhaalpunt op een centrale locatie in Barchem niet voor elkaar.
Bestellen is héél eenvoudig. Stuur een WhatsApp-bericht met de bestelling naar tel. 06-12649630, óf mail naar lisannezb@hotmail.com. Schriftelijke bestellen kan ook door de bestelstrook van de flyer in te vullen en die te deponeren in de brievenbus op het bovengenoemde adres. Deze flyers worden huis-aan-huis in Barchem bezorgd. En wie vergeet te bestellen kan ook op de dag zelf nog gewoon eieren kopen in de ‘drive-thru’.
De prijs voor een doosje met tien eieren bedraagt 3 euro. Pinnen op locatie is mogelijk. Contant betalen mag, maar wel gepast.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant