Dit jaar kan er door baantjeszwemmers al vanaf 1 april (géén grap) gezwommen worden. Foto: PR.

Dit jaar kan er door baantjeszwemmers al vanaf 1 april (géén grap) gezwommen worden. Foto: PR. 

Voorverkoop zwemabonnementen De Meene gestart

Algemeen

Vanaf 1 april baantjes zwemmen

RUURLO – De voorverkoop van zwemabonnementen van zwembad De Meene is gestart. Zowel online, via www.zwembad-demeene.nl als via de bon van de zwembadkrant die huis aan huis verspreid zal worden kan men profiteren van de voorverkoopprijzen die gelden tot en met 23 april. Vanaf 1 april kunnen van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur abonnementen ook op het zwembad besteld en/of afgehaald worden.

Abonnementen zijn geldig vanaf zaterdag 24 april. Vanaf deze datum kunnen abonnementen nog steeds aangeschaft worden, alleen gelden vanaf dan de normale tarieven. Zoals vele bedrijven beleeft ook Stichting Zwembad Ruurlo, die zwembad De Meene exploiteert een lastige tijd. Dus de stichting hoopt dat velen, zwemfan of niet, door middel van de aankoop van een abonnement het zwembad willen steunen. “Talloze vrijwilligers doen hun uiterste best om ons mooie zwembad weer bedrijfsklaar te maken voor het nieuwe seizoen. Het zou dan ook een enorme steun in de rug zijn wanneer abonnement massaal worden aangeschaft. Bovendien, zwemmen is gezond en zeker in de buitenlucht corona proof”, aldus Bas Bernauer van Stichting Zwembad Ruurlo

Baantjes zwemmen
Dit jaar kan er door baantjeszwemmers al vanaf 1 april (géén grap) gezwommen worden. Via de website www.zwembad-demeene.nl kunnen hiervoor kaartjes of tienrittenkaarten besteld worden en kan een tijdvak gereserveerd worden. Juist in deze coronatijd hoopt het bestuur van Stichting Zwembad Ruurlo de zwemliefhebbers met deze vervroegde openstelling tegemoet te komen. Het officiële zwemseizoen start op zaterdag 24 april, dat is ook de de dag waarop het recreatiebad én de wedstrijdglijbaan open zullen gaan. Voor informatie over de zwemlessen die na de meivakantie zullen starten of het aanmelden voor de zwemles kan men een mail sturen naar info@zwembad-demeene.nl.


www.zwembad-demeene.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant