Kasper van Bindsbergen bood VV Ruurlo een dispenser voor desinfecterende handgel in de clubkleuren aan Foto: Jan Hendriksen

Kasper van Bindsbergen bood VV Ruurlo een dispenser voor desinfecterende handgel in de clubkleuren aan Foto: Jan Hendriksen

Obbink verlengt sponsorcontract VV Ruurlo

Algemeen

RUURLO – Elektronicawinkel Obbink BV heeft zijn sponsorcontract bij voetbalvereniging Ruurlo verlengd. Vorige week werd hiervoor door verkoopleider Jan Witteveen van Obbink en voorzitter Henry Meutstege van VV Ruurlo het contract ondertekend. Op diverse vlakken sponsort Obbink VV Ruurlo. Zo is de elektronicawinkel onder meer shirt- en reclamebordsponsor en is men sponsor van de Obbink Voetbalschool van VV Ruurlo.

Door Jan Hendriksen

Voorzitter Henry Meutstege was zeer content met de contractverlening. “We proberen sponsoren langer aan onze vereniging te verbinden. Obbink is daarvan een prachtig voorbeeld. Ondanks de coronacrisis blijft Obbink ons trouw. En dat waarderen wij zeer.” Bedrijfsleider Kasper van Bindsbergen van de Ruurlose vestiging bood VV Ruurlo een vrijstaande modulaire dispenser voor desinfecterende handgel in de speciale geel-zwarte clubkleuren van VV Ruurlo aan.

Obbink is een specialist op het gebied van consumenten elektronica en is in 1934 opgericht in Winterswijk door Gerrit Obbink. Sinds de oprichting is het motto ‘service’ oftewel de klant mag bij Obbink meer verwachten. Sterker nog de service van Obbink mag gerust uniek genoemd worden. “We helpen de mensen graag in één van onze zeven winkels verspreid in de Achterhoek, maar ook online”, zo verklaart verkoopleider Jan Witteveeen. Naast de Ruurlose vestiging, die in 2013 werd geopend, vindt men Obbink in Aalten, Borculo, Doetinchem, Eibergen, Lichtenvoorde en Winterswijk. In de winkels vind men alles op het gebied van witgoed, televisies, audio, huishoudapparatuur en persoonlijke verzorging.

Jan Witteveen (midden) en Henry Meutstege (rechts) ondertekenen het sponsorcontract. Foto: Jan Hendriksen  .

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo