Rijden, kijken en proeven met autotoertocht door Achterhoek

Algemeen

ACHTERHOEK - Wie eens iets anders wil doen op tweede paasdag kan op verschillende manieren zijn hart ophalen met ‘Preuverij’en’. Dat is een autotoertocht door de fraaie Achterhoek, waarbij onderweg niet alleen van het landschap kan worden genoten maar ook van vijf gerechten van vijf verschillende horecagelegenheden. In de auto, op zelf meegebrachte stoeltjes of op bijvoorbeeld een picknicktafel onderweg, dat wel.

Deelnemers kunnen een vertrektijd reserveren tussen 12 en 15 uur. Startlocatie voor de tocht op maandag 5 april is hotel Hof van Gelre in Lochem, waar de route en het voorgerecht worden geserveerd. De route voert door het coulisselandschap naar de volgende stop bij Hotel Bakker in Vorden voor het tweede gerecht. De tocht wordt vervolgd richting Zelhem, waar bij de Heeren van Wolfersveen een smakelijk tussengerecht klaarstaat. Het hoofdgerecht wordt geserveerd bij Bistro de Olliemölle in Borculo waarna de toerrijders hun weg vervolgen naar Barchem om bij Hotel BonAparte het dessert te gebruiken.
Dan is er nog een afsluitend kopje koffie of thee met pralines, maar daarvoor moeten de rijders weer terug naar hotel Hof van Gelre. Daar kunnen zij hun stempelkaart inleveren en een leuk aandenken aan de tocht in ontvangst nemen.
De kosten bedragen 55 euro per persoon. Reserveren voor deze leuke combinatie van lekker eten en de Achterhoek verkennen kan bij hotel Hof van Gelre, tel. 0573-253351 of de website.


www.hofvangelre.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant