Meer dan zeventig Ruurlose bedrijven en ondernemers zijn bereid gevonden prijzen beschikbaar te stellen. Foto: PR.

Meer dan zeventig Ruurlose bedrijven en ondernemers zijn bereid gevonden prijzen beschikbaar te stellen. Foto: PR. 

Online bingo/loterij VV Ruurlo en De Tapperij

Algemeen

RUURLO – Voetbalvereniging Ruurlo en café-restaurant De Tapperij mogen - onder voorwaarden van de gemeente - de online bingo en loterij houden op zaterdag 20 maart vanaf 20.00 uur.

Door Jan Hendriksen

In de tijd van corona zitten verenigingen en ondernemers met de handen in het haar. Talloze geplande verenigings- en horeca-activiteiten konden in de afgelopen maanden helaas geen doorgang vinden. Zowel voetbalvereniging Ruurlo als café-restaurant De Tapperij in Ruurlo kregen in de afgelopen weken het idee om een online bingo te organiseren en bundelden de krachten. En zo organiseert De Tapperij op zaterdagavond 20 maart in samenwerking met VV Ruurlo een online bingo en een loterij. Via een livestream die zaterdagavond 20 maart vanaf 20.00 uur wordt uitgezonden vindt de online bingo annex loterij plaats. Meer dan zeventig Ruurlose bedrijven en ondernemers zijn bereid gevonden prijzen beschikbaar te stellen. De Ruurlose muziekband De Sleppers omlijst de avond vanuit de grote zaal van De Tapperij met een paar fijne hits en veel tromgeroffel. Voorzitter Henry Meutstege van VV Ruurlo opent de avond.

Bingoborrelbox
Wie aan de ‘Reurlse Bingo’ wil deelnemen, kan men een Bingoborrelbox voor twee personen inclusief zes bingo kaarten voor 25 euro kopen bij De Tapperij. De loten kosten één euro per stuk. De opbrengst van de loterij komt ten goede aan de jeugdafdeling van VV Ruurlo. Men kan zowel aan de bingo als de loterij deelnemen of aan één van beide. De Bingoborrelbox en/of loten zijn te bestellen bij De Tapperij via tel. 0573 452148.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo - Ruurlo