De gemeente Berkelland heeft De Meene groen licht gegeven om vanaf 1 april het zwembad al te openen. Foto: PR

De gemeente Berkelland heeft De Meene groen licht gegeven om vanaf 1 april het zwembad al te openen. Foto: PR

Zwembad De Meene gaat echt op 1 april open

Algemeen

RUURLO - De voorbereidingen voor het nieuwe zwemseizoen van zwembad De Meene zijn inmiddels in volle gang. Vanaf 8 maart begint op de website de voorverkoop voor abonnementen voor het seizoen 2021. Zoals men van Stichting Zwembad Ruurlo gewend is kan men ook dit jaar in de voorverkoop de abonnementen tegen verlaagde tarieven aanschaffen of verlengen.

Na het bijzondere coronaseizoen van vorig jaar is het voor het voortbestaan van het Ruurlose zwembad van extra groot belang dat er veel abonnementen worden verkocht. Ook wie niet zo’n enorme zwemfan is zorgt met de aanschaf voor een financiële steun die zeer welkom is.
Zeker als onverhoopt blijkt dat ook deze zomer niet alle vakantiebestemmingen even geschikt zijn om te bezoeken kan met een abonnement in ieder geval optimaal worden geprofiteerd van het prachtige buitenzwembad. Voor de aanschaf van een extra voordelig zwemabonnement kan men terecht op de website (vanaf 8 maart), maar ook van 1 t/m 23 april van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 15.00 uur op het zwembad.

Pre-opening
Het officiële seizoen start op zaterdag 24 april om 10.30 uur. Maar: zwemmen kan ook al eerder. De gemeente Berkelland heeft De Meene namelijk groen licht gegeven om al vanaf 1 april (extra vroeg dus en geen grap) het zwembad te openen. De echte zwemfans zullen hier ongetwijfeld heel blij mee zijn. Deze extra vroege pre-opening is een service voor baantjeszwemmers en het betreft dan ook alleen het diepe bad.
Iedereen is welkom maar moet via de website of eventueel telefonisch een tijdvak reserveren. Per tijdvak moet dan wel een kaartje worden gekocht want de abonnementen zijn pas geldig vanaf 24 april. Meer informatie over de vroege opening én de aanschaf van extra voordelige abonnementen is te vinden op de vernieuwde website.


www.zwembad-demente.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant