‘Stuivertje wisselen’ bij D66
Jacqueline Bussink. Foto: PR
Jacqueline Bussink. Foto: PR

‘Stuivertje wisselen’ bij D66

BERKELLAND - Bij D66 Berkelland ruilen raadslid Jacqueline Bussink en commissielid Marc Berends van plek.

Jacqueline Bussink doet na elf jaar het raadslidmaatschap vol overgave te hebben ingevuld, een stapje terug. Drukke werkzaamheden het komende jaar en ook de mogelijkheid een commissielid alvastervaring in de raad te laten opdoen, met het oog op de komende nieuwe raadsperiode, zijn de aanleiding voor deze stap.

De afgelopen periodes vanaf 2010 is Jacqueline de zorgspecialist van D66 in de raad geworden. Haar kennis op de dossiers Jeugdzorg en WMO is groot. Het zou voor de raad en D66 een grootgemis zijn als deze kennis verloren zou gaan. Jacqueline is zelf ook gegrepen door de onderwerpen Jeugdzorg en WMO en met name de mensen er achter.“Als raadslid is dit een onderwerp dat er enorm toe doet en direct ingrijpt in het dagelijkse leven van veel van onze inwoners, zowel jong als oud. Je kunt hier echt iets voor de mensen betekenen met de keuzes die je hier als politiek maakt. Ik wil mij dan ook als commissielid op deze onderwerpen voor onze inwoners en D66 blijven inzetten.”

Marc Berends (46), is getrouwd met Yvonne, zij zijn trotse ouders van dochter Vera en wonen in Eibergen. Marc is coördinator dagelijks onderhoud bij Prowonen en is sinds 2018 commissielid voor D66. Hij gaat zich met name richten op de onderwerpen waarop hij ook in de commissie al actief is: Leefbaarheid, Woonkwaliteit en Duurzaamheid.

D66 wil Jacqueline bedanken voor al haar inzet in de afgelopen elf jaar en Jacqueline en Marc succes wensen met de uitdagingen die er het komende jaar zijn.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden