Veel activiteiten voor jongeren tijdens de vakantie
Jongeren kunnen onder andere meedoen aan het mountainbiken. Foto: PR
Jongeren kunnen onder andere meedoen aan het mountainbiken. Foto: PR ( )

Veel activiteiten voor jongeren tijdens de vakantie

BERKELLAND - In de voorjaarsvakantie van 20 tot en met 28 februari worden er veel verschillende gratis sportactiviteiten voor jongeren aangeboden in Berkelland. De activiteiten worden georganiseerd door Gymnastiekvereniging Borchlo, RTC de Stofwolk, Jimmy’s Berkelland, Bewegen met Michelle en Sport Federatie Berkelland en zijn allemaal gericht op de jongeren van 12 tot en met 17 jaar uit Berkelland.

De volgende activiteiten worden georganiseerd: bootcamp, levend doelen voetbaltoernooi, mountainbiken, kickboksen, lasergamen en freerunning. Alle materialen worden gratis verzorgd. Wie bijvoorbeeld geen ATB heeft, kan er gratis eentje lenen. Alle tijden en locaties staan op de website.

Aanmelden voor de activiteiten is verplicht. Dat kan door een appje te sturen naar 0545-476727. En ja: naar dit nummer kun je echt appen! Vermeld naam, leeftijd, school en woonplaats. Aanmelden voor de Berkelland-jongerenapp komen, daarin worden als eerste de activiteiten vermeld. Voor vragen of opgave kunnen jongeren ook mailen naar john@sportfederatieberkelland.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden