ABTC de Wildbaan organiseert online bingo om sponsoren te steunen
Carlo Oosterbeek, Leon Nieuwenhuis, Myrel Raaben en Johanne Hetzel organiseren de online Tennisbingo.  
Foto: L. Nieuwenhuis
Carlo Oosterbeek, Leon Nieuwenhuis, Myrel Raaben en Johanne Hetzel organiseren de online Tennisbingo. Foto: L. Nieuwenhuis

ABTC de Wildbaan organiseert online bingo om sponsoren te steunen

BORCULO - ABTC de Wildbaan organiseert zaterdag 27 februari een online bingo om haar sponsoren te ondersteunen in deze, voor hen, moeilijke periode. Deelnemers kunnen bingoloten kopen en mooie prijzen winnen, allemaal gekocht bij sponsoren van de vereniging die hun deuren vanwege de lockdown moesten sluiten.

De Borculose tennisvereniging kwam op dit idee vanwege het initiatief ‘Beleg in Berkelland’. Inwoners van Berkelland wordt gevraagd om lokale ondernemers in deze moeilijke periode te steunen door een waardebon te kopen. “Onze vereniging kan mede bestaan dankzij deze ondernemers die ons al jaren trouw sponsoren. Veel sponsoren bleven onze vereniging steunen, ondanks deze moeilijke periode die sommigen doormaken. Dat waarderen wij enorm als vereniging en daarom hebben wij besloten om een online bingo te organiseren om onze sponsoren te steunen”, aldus initiatiefnemers Carlo Oosterbeek en Leon Nieuwenhuis.

Wie meedoet, maakt kans op mooie prijzen: “De prijzenpot van de online bingo bestaat uit verschillende waardebonnen die na de lockdown besteed kunnen worden bij onze sponsoren, maar ook uit leuke cadeaus. En deelnemers ontvangen een Goodie Snack bag. We bezorgen de bingokaarten en goodie-snack-bag bij deelnemers thuis, uiteraard met inachtneming van de anderhalve meter richtlijnen”, vertelt Carlo.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden