Jan Krooshof nieuwe secretaris Gemeentebelangen Berkelland

Jan Krooshof nieuwe secretaris Gemeentebelangen Berkelland

BERKELLAND - Voorzitter Gerrit Gönning van Gemeentebelangen Berkelland is in zijn nopjes. Het is zijn partij gelukt om een nieuwe secretaris te vinden. Borculoër Jan Krooshof zal deze positie in gaan nemen.

Krooshof is geen onbekende in het Berkellandse sociale leven. Hij was als bestuurslid van de Stichting Nationale Feest- en Herdenkingsdagen jarenlang betrokken bij allerlei activiteiten in Borculo waaronder het jaarlijkse septemberfeest.
Het bestuur van GB is daarmee weer compleet. Behalve Jan Krooshof leiden Mels van Rijsewijk als penningmeester en Gerrit Gönning als voorzitter de lokale partij.

Verkiezingen
Gemeentebelangen is nu al druk bezig met de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. “We hebben een speciale commissie in het leven geroepen die zich gaat bezighouden met het samenstellen van de kieslijst”, zegt Gönning. “We zijn erg blij dat Gemeentebelangen niets te klagen heeft over nieuwe aanwas. Op dit moment zijn er al zeker vijf nieuwelingen die op de kieslijst willen staan."
Wij zien dat de mensen die wij benaderen met de vraag of ze op de lijst willen, vaak ja zeggen", aldus Gönning. Gemeentebelangen lijkt daarmee een uitzondering op de regel, want door de bank genomen hebben de meeste politieke partijen de grootste moeite om de kieslijsten te vullen. Gönning besluit met een oproep: “Mensen, die in de gemeente Berkelland wonen en interesse hebben om zich voor onze partij in te zetten kunnen zich altijd nog bij ons melden.” Zijn e-mailadres is ggonning@hotmail.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden