Foto: PR
Foto: PR
VIDEO

Reurpop brengt spreekwoordelijk licht

Algemeen

RUURLO - Iedereen, en ook de organisatie van Reurpop, kan terugblikken op een turbulent jaar. Een jaar waarin dingen welke als vanzelfsprekend leken ineens niet meer konden. Het zette bijna ieders leven op zijn kop. Het einde van dit bijzondere jaar nadert, wat maakt dat Reurpop naast terugblikken ook weer vooruit wil kijken.

Want na duister komt licht en om dat kracht bij te zetten hebben de organisatie van Reurpop en Delighted (gespecialiseerd in showdesign- en techniek) de handen ineen geslagen. Tijdens de kerstdagen wordt de hemel boven Ruurlo namelijk uitgelicht als teken van hoop. Een manier om de inwoners een hart onder de riem steken.

Om dit initiatief kracht bij te zetten zijn er videobeelden opgenomen in Ruurlo. Deze beelden zijn samengevoegd tot een prachtige video, welke een sprekend en voor velen herkenbaar beeld vormt van de huidige realiteit. Tegelijkertijd laat het ieder ook even stilstaan bij de herinneringen welke we dit jaar gemaakt hebben. De Reurpop-organisatie: “We sluiten af met hoop, want laten we ons vasthouden aan het feit dat we weer mooie herinneringen kunnen maken in de toekomst. Opdat er gauw weer een moment is dat we samen kunnen proosten. Nieuwe en mooie herinneringen bij kunnen maken. Want onthoud: er is altijd licht aan het einde van de tunnel.”

 Video: Reurpop

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant