Gipso. Foto: PR
Gipso. Foto: PR

Borculose band ‘Gipso’ brengt nieuwe single en videoclip uit

Algemeen

BORCULO - Gipso start het nieuwe jaar met de release van de eerste single van hun nieuwe album dat op 2 april 2021 zal worden uitgebracht. Vanaf 1 januari 2021 is de nieuwe single te beluisteren op onder andere Spotify, Apple Music en Deezer. Bovendien is vanaf 1 januari ook de bijbehorende videoclip te bekijken op YouTube.

De band Gipso, bestaande uit zangeres/songwriter Marian Beerten en gitarist/producer Mike Manders, schrijft en produceert sinds 2018 z'n muziek volledig zelf in de eigen studio. Voor het aankomende album heeft de band samengewerkt met een aantal bekende songwriters en muzikanten. Voor de eerste single was dat met drummer Daan Boers, die al sinds het begin nauw bij Gipso is betrokken.

Gipso is een indie pop band die graag een uitstapje maakt naar verschillende genres. De bandleden laten zich graag inspireren door de helden uit hun jeugd en combineren dit met hun voorliefde voor sferische, dromerige muziek. Hun eerste single is een typische ‘Gipso’ plaat, met een catchy refrein en spacey gitaren, waar de luisteraar lekker op kan wegdromen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant