VV Ruurlo zoekt nieuwe trainer
<p>Wouter Schouten stapt uit de club waar hij zelf als voetballer heeft gespeeld en waar hij ook als jeugdtrainer vele jaren actief is geweest &nbsp;Foto: PR</p>

Wouter Schouten stapt uit de club waar hij zelf als voetballer heeft gespeeld en waar hij ook als jeugdtrainer vele jaren actief is geweest  Foto: PR

VV Ruurlo zoekt nieuwe trainer

Club en Wouter Schouten allebei toe aan nieuwe uitdaging

RUURLO - Voetbalvereniging Ruurlo gaat voor het seizoen 2021-2022 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. In goed overleg is besloten om het contract met Wouter Schouten niet te verlengen. De Technische Commissie probeert voor de eerste selectie een nieuwe oefenmeester te vinden die op de bestaande fundering met een enthousiaste, jonge en talentvolle groep verder kan bouwen aan een mooie toekomst.

Wouter Schouten stapt uit de club waar hij zelf als voetballer heeft gespeeld en waar hij ook als jeugdtrainer vele jaren actief is geweest. Schouten is op dit moment bezig aan zijn vijfde seizoen bij de hoofdmacht van VV Ruurlo. In zijn eerste seizoen (2016-2017) wist Wouter met Ruurlo 1 middels de nacompetitie de vierde klasse te ontstijgen om zich vervolgens met succes en met een herkenbare speelwijze in het tweede seizoen probleemloos in de derde klasse te kunnen handhaven. Tijdens dit seizoen wist het vlaggenschip van de vereniging net geen periodetitel te bemachtigen.
Het derde seizoen in de derde klasse verliep iets moeizamer. Ruurlo zag zichzelf terug in het rechter rijtje, maar wel werd klassenbehoud ruim voor het einde van de competitie gerealiseerd. Seizoen vier werd door corona in maart stilgelegd en ook nu rolt de bal helaas niet meer. “We zullen wederom moeten afwachten of de competitie uitgespeeld zal worden. Dit seizoen heeft Ruurlo zich van z’n goede kant laten zien. De titelkandidaten OBW en Doetinchem hadden het lastig tegen Ruurlo en van concurrent Montferland werd gewonnen. Na drie speelrondes staat Ruurlo op de tiende plaats in de derde klasse C. Laten we hopen dat vanaf begin 2021 de competitie weer hervat kan worden en we dit seizoen succesvol kunnen uitspelen”, aldus voorzitter Frank Floris van de Technische Commissie.

Vooruitblik
VV Ruurlo heeft een mooie toekomst voor zich. Met een brede, jonge, talentvolle en enthousiaste groep selectiespelers heeft de club wel wat te bieden. Frank Floris: “We gaan dan ook op zoek naar een enthousiaste trainer die het maximale uit elke speler weet te halen en zo Ruurlo 1 laat uitgroeien naar een team dat zich lastig laat verslaan en sportief gezien de nodige uitdagingen gaat zoeken en vinden. Namens het bestuur en Technische Commissie danken we Wouter Schouten voor de tijd en energie die hij in onze club heeft gestoken en wensen hem veel succes in zijn verdere trainerscarrière. Ook op persoonlijk vlak wensen we Wouter natuurlijk een mooie toekomst toe.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden