Soepactie Sportclub Haarlo verlengd

Soepactie Sportclub Haarlo verlengd

HAARLO - De jaarlijkse soepactie van Sportclub Haarlo loopt ook in deze tijden echt niet in de soep. Daar zorgen alle leden wel voor.

Ieder jaar gaat Sportclub Haarlo in een groot deel van Berkelland langs de deuren om erwten- en goulashsoep van Keurslager Boenders te verkopen. Daarmee wordt geld verdiend voor de jeugd of voor andere doeleinden. Dit jaar helpt de opbrengst bij het realiseren van een multifunctioneel sportveld.
Door corona is de club genoodzaakt het anders aan te pakken. In plaats van huis-aan-huis te gaan zijn leden dit jaar in hun eigen netwerk soep gaan verkopen. Wat ze hebben verkocht kunnen ze afhalen bij een speciale Drive Through op de parkeerplaats van Sp. Haarlo en vervolgens bezorgen bij hun afnemers.
Inwoners van de gemeente Berkelland kunnen ook rechtstreeks meedoen aan de soepactie. Dit kon door voor 25 november een mail te sturen of telefonisch contact op te nemen. Die mogelijkheid wordt verruimd. Er kan nog de hele week worden besteld, tot zaterdag 28 november. Alleen kan dat nu niet meer via de mail, maar alleen telefonisch of via WhatsApp, op telefoonnummer 06-53764485. Ook deze soepliefhebbers kunnen hun bestelling afhalen bij de Drive Through. Betalen kan zowel contant als met de pin. Verder is het bij een minimale afname van twee bakken soep ook mogelijk om de soep in Berkelland gratis te laten bezorgen. De soep is ingevroren en kost 5 euro per bak van 1 liter.
Tenslotte kan tot en met zaterdag 28 november ook nog zonder bestelling actiesoep worden gekocht, in de winkel van Keurslagerij Boenders in Eibergen en in de Drive Through op de parkeerplaats van Sportclub Haarlo. De Drive Through is op vrijdag 27 november: open van 14 tot 20 uur en op zaterdag 28 november van 10 tot 14 uur.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden