Kerstactie voor jeugd VV Ruurlo online

Kerstactie voor jeugd VV Ruurlo online

RUURLO - Gewoonlijk komen (jeugd)leden van voetbalvereniging Ruurlo op de zaterdag vóór kerst in Ruurlo huis-aan-huis langs voor de traditionele jaarlijkse Kerstactie ten bate van de jeugdafdeling. Maar dit jaar moet het helemaal anders, om begrijpelijke redenen.

VV Ruurlo koos voor een online Kerstactie via haar website. In de actie biedt de voetbalvereniging de volgende producten aan: een varkensrollade van één kilo voor 8,95 euro, een haantje van één kilo (vers) voor 5,50 euro, een kerststol van 600 gram van een echte banketbakker voor 8,50 euro, een gourmetschotel voor vier personen voor 12,50 euro en een zakje kerstchocolaatjes voor 2,50 euro. Deze producten kunnen afzonderlijk worden besteld maar ook als pakket met korting: een combinatie van al deze kerstproducten kost 33,50 euro. Bovendien houdt VV Ruurlo een éénmalige actie waarbij mondkapjes met het clubembleem kunnen worden besteld. Die kosten 7,50 euro.
Bestellen kan vanaf 18 november tot en met 5 december via de website van de VV Ruurlo. Betalen kan daar via IDEAL. Bestellingen kunnen worden opgehaald op zaterdag 19 december tussen 10.00 en 15.00 uur. De club organiseert daarvoor een zogenaamde drive-through op de parkeerplaats van sportpark ‘t Rikkelder aan de Fürstenauerstraat. Pakketten kunnen ook in Ruurlo worden bezorgd, tegen een kleine vergoeding van 3,75 euro. VV Ruurlo hoopt op deze wijze toch nog op een mooie bijdrage voor haar jeugdleden.


www.vvruurlo.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden