Tennisvereniging Ruurlo ziet ledenaantal groeien.
<p>Tennis is op dit moment nog &eacute;&eacute;n van de weinige sporten die mag worden beoefend voor sporters van achttien jaar en ouder. Foto: TV Ruurlo</p>

Tennis is op dit moment nog één van de weinige sporten die mag worden beoefend voor sporters van achttien jaar en ouder. Foto: TV Ruurlo

Tennisvereniging Ruurlo ziet ledenaantal groeien.

RUURLO – “Tennis is op dit moment nog één van de weinige sporten welke mag worden beoefend door sporters van achttien jaar en ouder. Er mag zowel in de enkel als in de dubbel worden gespeeld mits de richtlijnen en de RIVM-maatregelen worden gehanteerd”, aldus voorzitter Jan Koster van Tennisvereniging Ruurlo.

Tennisvereniging Ruurlo roept iedereen op, jong en oud, om toch vooral te blijven bewegen in deze onzekere tijden. Sporten is en blijft gezond. Tennisvereniging Ruurlo heeft haar tennispark De Meene in verband met de coronamaatregelen enkele maanden geleden opnieuw ingericht. Er zijn desinfectiezuilen op het park geplaatst en er is een verplichte looproute ingesteld. Clubgebouw, kleedkamers en wc’s zijn gesloten en de banen kunnen digitaal worden gereserveerd. Daarnaast wordt er, indien nodig, direct geanticipeerd op nieuwe of aanvullende maatregelen en worden leden via een club-app geïnformeerd.

Niet alleen de leden van de tennisvereniging maar ook veel leden van andere clubs in Ruurlo weten de weg naar het tennispark te vinden, om zo toch in beweging te blijven en te kunnen blijven sporten. Tot voor kort kon hiervoor per keer een baan worden gehuurd door niet-leden. Maar om aan de stijgende vraag te voldoen en de leden van andere sportverenigingen de mogelijkheid te bieden om in beweging te blijven heeft tennisvereniging Ruurlo een nieuw lidmaatschap ingevoerd, het 'Blijf in beweging'-lidmaatschap. Eén maand onbeperkt tennissen zonder verdere verplichtingen voor een vaste prijs. Het enige waar men zelf voor moet zorgen is een racket en ballen. Tennisvereniging Ruurlo beschikt over zes kunstgrasbanen waardoor het tennispark vrijwel het gehele jaar is geopend. De openingstijden van het park zijn van 08.00 uur tot 23.00 uur zodat het voor iedereen mogelijk is om gebruik te maken van de banen, ook nu het wat drukker aan het worden is.”


www.tvruurlo.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden