Het team van Obbink Eibergen begroet iedereen graag in de nieuwe winkel. Foto: PR
Het team van Obbink Eibergen begroet iedereen graag in de nieuwe winkel. Foto: PR

Compleet vernieuwde winkel van Obbink in Eibergen woensdag open

Algemeen

Compleet vernieuwde winkel van Obbink in Eibergen woensdag open

EIBERGEN - De winkel van Obbink aan de J.W. Hagemanstraat 1 in Eibergen opent woensdag 21 oktober de deuren. Dan treft de klant er een ruime winkel, met een uitgebreider, uitgekiend assortiment aan artikelen, aantrekkelijk gepresenteerd. "Het biedt onze klanten 'beleving', een warme winkel, dus een prettige omgeving om onze producten uit te proberen en uit te zoeken", aldus Jan Witteveen, hoofd verkoop van het Obbink-concern, en Bart Heesen, bedrijfsleider van de winkel in Eibergen.

Door Lydia ter Welle

Jan Witteveen ontwerpt samen met directeur Gerben Obbink de styling van de winkels. "Dat doen we op basis van onderzoek naar de wensen van onze doelgroep, en altijd gericht op een manier van presenteren die prettig is voor onze klanten, zodat ze goed geïnformeerd hun keuze kunnen maken", vertelt Witteveen. In het geval van de winkel in Eibergen houdt dat in, dat de winkel compleet gestript is. Bouwtechnisch is er niets veranderd, en het verkoopoppervlak is met ongeveer 400 m2 nog even groot. Vervolgens is een uitgekiend en gedetailleerd inrichtingsplan gemaakt, waar ruimte, warmte, sfeer en beleving belangrijk zijn. "Dat betekent een mooie presentatie van de productgroepen. Zo is er bijvoorbeeld een audiohoek, waar de klant lekker kan plaatsnemen in de luie stoel om de verschillende systemen op z'n gemak te beluisteren. Verder heeft de winkel een heel uitgebreide wand met televisies, tot aan de grootste van 75 inch aan toe. Maar ook natuurlijk witgoed, van alle belangrijke merken, in verschillende uitvoeringen. Uitgebreid is ook de afdeling met stofzuigers. Behalve de traditionele modellen presenteren we ook de nieuwste modellen stick-stofzuigers", vertelt Witteveen.

'Mercedes onder de koffiemachines'
In de winkel komt ook een hoek met koffiemachines. "We zijn in Eibergen dealer van de Jura-koffiemachines. Dat is echt de 'Mercedes onder de koffiemachines'. We zijn blij dat we het dealerschap van dat mooie merk hebben gekregen voor Eibergen. Maar natuurlijk zijn er ook andere merken en 'gewone' koffieapparaten te koop. En: een lekkere kop koffie terwijl je je keuze maakt is natuurlijk ook niet weg!", vult Bart Heesen aan. De bedrijfsleider is blij met de vernieuwde inrichting, die ook ruimte biedt aan een uitgebreid assortiment op het gebied van computers. "Die worden mooi gepresenteerd op twee grote tafels, zodat de klant - behalve dat hij een goed advies krijgt - ook goed kan inschatten of de apparatuur past bij wat hij wil."

Achterin de winkel is een grote wand te vinden met inbouwapparatuur voor keukens. "We merken dat daaraan veel behoefte is. We hebben daarom het assortiment uitgebreid, en verzorgen ook de plaatsing met het Obbink-serviceteam. Dat betekent ook dat mensen daarna voor reparatie of bij een storing een beroep op ons kunnen doen", aldus Witteveen.

Witteveen en Heesen noemen regelmatig 'assortiment uitgebreid'. Bij een rondje door de zaak - waar nog hard wordt gewerkt aan de inrichting - is het ondanks dat uitgebreidere assortiment nergens te vol: het gevoel van ruimte overheerst. "Dat willen we ook bereiken in onze winkels: een warme en prettige sfeer, waar mensen hun mogelijke aankoop op hun gemak kunnen bekijken en beleven."

Iedereen is vanaf woensdag van harte welkom in de vernieuwde winkel van Obbink, met het uitgebreidere assortiment, aan de J.W. Hagemanstraat in Eibergen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo