Openluchtmuseum en Brouwhoes Bierexperience nog open

Afhaalservice in Lievelde en Groenlo

LIEVELDE/GROENLO - De maatregelen vanwege COVID-19 zijn aangescherpt, maar Museum en Herberg Erve Kots kan z'n gasten toch nog service blijven bieden. Afhalen van pannenkoeken is mogelijk in Lievelde, en in Groenlo zijn lunch- en dinergerechten af te halen bij Frederik Hendrik/De Stadschpomp.

Het Openluchtmuseum en de Brouwhoes Bierexperience van Erve Kots in Lievelde blijven geopend voor bezoekers, na vooraanmelding. Het hotel blijft geopend en de hotelgasten hebben zelfs de mogelijkheid om het arrangement Wild eten in de Achterhoek te boeken. Dat ging eerder deze maand van start in het restaurant van Erve Kots: het Hoofdkwartier van de Prins. Uiteraard volgt men daarbij de regels met betrekking tot COVID-19 nauwkeurig.

Afhaalservice
Per direct start Erve Kots met een pannenkoeken-afhaalservice. Elke dag van de week, van 12.00 tot 19.30 uur kan iedereen terecht, zodat iedereen in deze bizarre tijd nog steeds kan genieten van de heerlijke pannenkoeken. Voor het bestellen van pannenkoeken kan men men contact opnemen met tel. 0544-371691.

Tevens kan iedereen nu zeven dagen per week terecht in Groenlo, bij Frederik Hendrik/De Stadschpomp, voor het op bestelling afhalen van lekkere lunch- en dinergerechten. De bestellingen zijn af te halen bij Frederik Hendrik; lunchgerechten van 11.00 tot 15.00 uur en dinergerechten van 16.00 tot 20.00 uur. Voor meer informatie en bestellingen kan men terecht op de website www.destadschpomp.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden