Speculaasactie Sophia’s Lust moet anders

Speculaasactie Sophia’s Lust moet anders

RUURLO - Normaal gesproken komen de leden van Koninklijke Muziekvereniging Sophia’s Lust Ruurlo in november bij iedereen in Ruurlo aan de deur om speculaas te verkopen. Dit jaar wordt de actie echter in een andere vorm gegoten in verband met het coronavirus.

De leden van de muziekvereniging verkopen de speculaas dit jaar via vrienden, familie en buren. De meeste Ruurloërs kennen vast wel iemand die lid is van Sophia’s Lust. Neem contact met hem of haar op en bestel speculaas. Tevens is het mogelijk om dat te doen via de website van de vereniging en ook kan telefonisch worden besteld bij Petra Welmerink, tel. 06 51921803.
Eén pak speculaas kost drie euro, twee pakken kosten vijf euro en vier pakken kosten tien euro. Een pak speculaas bestaat uit drie plakken. De bestelde speculaas wordt 28 november door de leden aan huis bezorgd. Tot en met 29 oktober kunnen bestellingen worden gedaan.
Sophia’s Lust hoopt op een mooie bijdrage voor de kas, want in deze tijden kunnen de muzikanten alle steun goed gebruiken.


www.sophiaslust.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden