Demo Vibrion steunveren bij Schoenen- en Sporthuis Bras

ZIEUWENT - Donderdag 15 oktober is er een demonstratie van Vibrion steunveren bij Schoenen- en Sporthuis Bras in Zieuwent. De Vibrionveer is de steunzool die in bijna iedere schoen pas, ook in modieuze schoenen.

De Vibrion Veer is een steunzool met een wereldwijd gepatenteerd verend systeem, waardoor het een steunzool is die 90 tot 95 % van de mensen daadwerkelijk helpt en daarbij moeiteloos in bijna alle gewone schoenen kan worden gedragen. De Vibrion Veer is in tegenstelling tot normale steunzolen niet statisch, maar verend. De Vibrion Veer corrigeert de voet naar de normale stand, maar doet daarnaast nog meer. De gebruikers ervaren dat de Vibrion Veer tijdens het lopen meeveert. Dat activeert de bloedsomloop, waardoor koude voeten voorkomen en wordt vocht in voeten en enkels beter afgevoerd. Verder maakt dat zenuwblokkades vrij. Veel mensen hebben last van tintelingen, steekjes, een dof of dood gevoel in de voet of tenen. Door het vrijmaken van de zenuwbanen kunnen dit soort klachten opgelost worden. Ook activeert de veer de voetspieren. Veel voetklachten worden veroorzaakt door het doorzakken van de holte of de voorvoet door verslappen van de voetspieren. Wanneer de voet in de juiste stand komt door de Vibrion Veer worden de voetspieren weer sterker en de klachten minder.
Ook bij voetproblemen zoals een knikvoet, spreidvoet, platvoet, holvoet of Hallux-valgus zorgt de Vibrion Veer er voor dat men weer zonder vermoeidheid of pijnlijke voeten kan lopen. Ook bij rug-, knie-, heup-, nek- of hoofdpijnklachten kan de Vibrion Veer een uitkomst zijn.

Wie meer vrijblijvende informatie wil, is welkom op de demonstratiedag op donderdag 15 oktober. Mondkapjes zijn aanwezig.  Het is aan te bevelen vooraf een afspraak te maken (zie advertentie elders in deze krant) of www.fussgold.nl.Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden