Bloemen voor Désirée. Foto: PR
Bloemen voor Désirée. Foto: PR

Désirée Havikhorst stopt als voorzitter De Koppel

BORCULO - Speeltuinvereniging De Koppel in Borculo heeft op woensdagavond 23 september jl. tijdens de algemene ledenvergadering afscheid genomen van Désirée Havikhorst, die na vijftien jaar (waarvan de laatste vier jaar als voorzitter) stopt als bestuurslid. De vereniging is haar veel dank verschuldigd voor de vele jaren van tomeloze inzet voor de speeltuin, en voor de fijne samenwerking binnen het bestuur.

Gelukkig is een uitstekend opvolgster gevonden in de persoon van Mona Rouhof (al bekend van haar rol in de activiteitencommissie en oppas) die vanaf nu de voorzittershamer zal hanteren. Tijdens de vergadering werden beide dames in de bloemetjes gezet.
Overigens heeft het bestuur nog behoefte aan verdere versterking. Er is al ruim een jaar geen secretaris en ook de penningmeester wil ermee stoppen. Voorts is Speeltuinvereniging De Koppel op zoek naar meer vrijwilligers (vooral oppassers) om de speeltuin vaker dan nu te kunnen openen. Wie interesse heeft kan zich melden met een e-mail aan secretariaat@speeltuindekoppel.com. Het bestuur neemt dan meteen contact op om de mogelijkheden te bespreken. Hoe meer mensen zich aanmelden, hoe vaker de speeltuin open kan.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden