BarchHulp en Centerrr werken samen

BARCHEM - Door alle coronaperikelen heeft ook BarchHulp een tijdlang meer stilgestaan dan eenieder lief is. BarchHulp bestaat uit een groep vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan Barchem en de omliggende kernen. De werkgroep wil graag de vrijwilligers weer onder de aandacht brengen.

Voor verenigingen bestaat de mogelijkheid om tijdens een toernooi of (groot) evenement tegen geringe kosten een beroep te doen op de vrijwilligers van BarchHulp. Hiervoor geldt de vergoedingsregel van 4,50 euro per uur. Zij zijn beschikbaar voor uiteenlopende taken. Daarbij kan het gaan om het ophangen van routes, vlaggetjes, het aankleden van de locatie, digitale hulp tijdens het maken of projecteren van wedstrijdformulieren of bijvoorbeeld boekhoudkundige ondersteuning en advies.
Ook heeft de werkgroep contact gezocht met de Barchemse supermarkt Centerrr, die in oktober start met een was- en strijkservice. Wedstrijdshirtjes of vlaggen kunnen worden ingeleverd bij de supermarkt die ze meeneemt naar de vestiging van Centerrr in Almen, Daar worden ze gewassen, gedroogd en gestreken waarna ze twee of drie dagen later weer opgehaald kunnen worden. De kosten hiervoor kan men opvragen bij Centerrr.
De werkgroep hoopt dat bovenstaande voor de verenigingen interessant is zodat er samen een stimulans kan worden gegeven aan zowel BarchHulp als de supermarkt Centerr. Voor nadere informatie: barchhulp@gmail.com of tel. 06-47141639.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden