Hein Migchelbrink:
Hein Migchelbrink: "Ik ben na deelnam aan The Voice Senior een prachtige ervaring rijker.” Foto: Facebookpagina Hein Migchelbrink.

Ruurloër dringt door tot finaleronde van The Voice Senior

Algemeen

Hein Migchelbrink: ‘Het was een fantastisch avontuur’

Door Jan Hendriksen

RUURLO – De inmiddels 73-jarige zanger/muzikant Hein Migchelbrink uit Ruurlo kijkt terug op twee fantastische optredens tijdens de finale van The Voice Senior die vrijdagavond door RTL 4 werd uitgezonden.

Hein Migchelbrink drong tijdens de finale-uitzending, na de eerste voorronde, waarin acht deelnemers optraden, door tot de uiteindelijke finale waarin de Ruurloër de strijd moest opnemen tegen de drie andere finalisten: Rosy Pereira, Evert Braumuller en Henny Thijssen. Het publiek wees uiteindelijk middels een telefonische stemming Henny Thijssen uit Enschede als winnaar aan.
Thijssen deed vijf jaar geleden ook mee aan het talentenjachtprogramma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ waar hij derde werd. De finale van de The Voice Senior, talentenjacht voor senioren, werd al een tijd geleden opgenomen. Hein Migchelbrink zong in de laatste ronde het nummer ‘Need Your Love So Bad’ van Little Willie John, dat later gecoverd werd door Fleetwood Mac.
Het publiek kon beslissen wie de beste zanger/zangeres was. In de uitzending van Jinek, aansluitend aan de finale uitzending van The Voice, werd de winnaar bekend gemaakt door Lieke van Lexmond en Martijn Krabbé. Ook de coaches Frans Bauer, Ilse DeLange, Gerard Joling en Angela Groothuizen waren aanwezig.

Het geheim houden van de uitslag vond Hein Migchelbrink wel lastig. “Ik mocht niets zeggen. Het was een fantastisch avontuur in deze rare tijd. En ik was best wel een beetje zenuwachtig ondanks dat ik al vijftig jaar op de bühne sta. De mensen die ik tijdens de opnamen ontmoet hebben waren fantastisch. Het was gewoon leuk om mee te mogen doen. En ik ben een prachtige ervaring rijker”, aldus de Ruurloër die zaterdagavond een optreden bij café-restaurant De Tapperij in Ruurlo verzorgde.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant