Coloured Steel Factory. Foto: PR
Coloured Steel Factory. Foto: PR

27 september: de op één na laatste Taste Akoestisch

GROENLO - Maar liefst acht akoestische zondagmiddagen op het terras bij Taste. 40 plekken, alles op 1,5 meter en alles volgens de richtlijnen van het RIVM. Zondag 27 september is de op één na laatste Taste Akoestisch en op 4 oktober volgt een afsluiting in stijl met Eamonn McCormack, de meer dan vriendelijke Ier, zeker in de blueswereld bekend als topmuzikant en een goede vriend van wijlen Rory Gallagher.

Maar uiteraard eerst op 27 september nog de energieke Coloured Steel Factory, met onder andere muzikanten uit Rekken. Niet voor het eerst bij Taste en speciaal voor de akoestische middagen is de band de uitdaging aangegaan alle repertoire om te zetten naar akoestisch. Dikke riffs en beats gecombineerd met een onuitputtelijk enthousiasme. Dat is waar deze heren voor staan. Maar ook een muzikale uitdaging gaat CSF niet uit de weg. Daarom is de band de oefenruimte ingedoken om het eigen materiaal, geschreven in 'the Factory', een akoestisch sausje te geven. Het herschrijven van het CSF-repertoire in akoestische vorm geeft een bijzondere, maar ook wel erg fijne afspiegeling van het origineel.
De entree is als altijd vrij, bands spelen belangeloos, dus daarom gaan Roland of Marion met de pet rond. In verband met het beperkte aantal zitplaatsen is reserveren verplicht (via app naar 06 526 467 66, of mail naar info@rockcafetaste.nl). En, niet onbelangrijk, het moet droog zijn, anders kan het optreden buiten uiteraard niet doorgaan.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden