Milou en Pascal Heilig in hun nieuw ingericht shop. Foto: Jan Hendriksen
Milou en Pascal Heilig in hun nieuw ingericht shop. Foto: Jan Hendriksen

Nieuwe exploitanten voor Shop en Autowasstraat Ruurlo

RUURLO - Ruurloërs Milou en Pascal Heilig zijn sinds vorige week de nieuwe exploitanten van Autowasstraat Ruurlo en shop aan De Venterkamp. Tot voor kort werden tankstation, shop en wasstraat van Autobedrijf Ruesink Ruurlo gehuurd door Ruurloër Jos Geerken.

Door Jan Hendriksen

Milou Heilig-Holtkamp (35) was al een aantal jaren parttime werkzaam bij Jos Geerken. “Omdat Jos het huurcontract van Autobedrijf Ruesink Ruurlo na vijf jaar niet verlengde deed zich de kans voor om het tankstation, de shop en wasstraat te gaan exploiteren. En die kans hebben we met beide handen aangegrepen”, zegt Milou Heilig. Haar man Pascal (37) blijft naast de exploitatie drie dagen in de week werkzaam als bedrijfsleider bij Expert in Hengelo (G).
In de afgelopen weken is de shop opnieuw ingericht en voorzien van een nieuw kassameubel (door Droog Meubel & Interieur) en een werkbank met koeling. Het assortiment aan producten is flink uitgebreid. Zo heeft men nu de keus uit maar liefst tien verschillende broodjes en diverse snacks.
Milou en Pascal Heilig willen de extra service op zaterdag bij Autowasstraat Ruurlo vasthouden. Milou: “Op zaterdagen staan steevast twee zaterdaghulpen bij de Softcare Automatisch wasstraat om onder meer handmatig de velgen extra te reinigen en de auto's voor te wassen voor ze de wasstraat inrijden. De klant kan vervolgens kiezen uit vier verschillende wasprogramma’s. Ook kan tegen een gering bedrag gebruik worden gemaakt van een stofzuiger en een compressor voor de bandenspanning. Tevens is Autowasstraat Ruurlo een UPS-point voor pakketjes en kan men gebruik maken van de Pak-een-Bak-aanhangers.

Tankstation
Bij het onbemande tankstation volgens de Tamoil Express formule heeft men 24 uur per dag de keuze uit drie verschillende brandstoffen: euro ongelood, super en diesel. Betaling van de tankbeurt kan eenvoudig met pin via de betaalautomaat. Deze staat naast de ingang van de shop. Op korte termijn is er een vernieuwde Facebook- en Instragrampagina beschikbaar waar periodiek aanbiedingen zullen worden gepubliceerd.
De Autowasstraat Ruurlo en de shop zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Zie advertentie elders in dit blad.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden