De kinderen met het felicitatiespandoek voor juf Gera. Foto: PR
De kinderen met het felicitatiespandoek voor juf Gera. Foto: PR

Gera ten Bras in het zonnetje gezet

HAARLO - Gera ten Bras van Kindcentrum ’t Zunneke in Haarlo is op zaterdag 12 september in het zonnetje gezet. Ze is al 12,5 jaar vrijwilligster en dat kon natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan.

Gera begon als vrijwilligster in De Molle aan de Eibergseweg. Toen was daar enkel een peutergroep gevestigd. Na 3,5 maand verhuisde de peutergroep naar ’t Stieltjen in Haarlo. Mede dankzij Gera verliep dat voorspoedig. In 2012 werd de opvang uitgebreid. Sindsdien kan er opvang worden geboden aan kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.
Mede dankzij Gera is het mogelijk om alle kinderen de volle aandacht te geven. Gera helpt bij de extra taken, zodat de leidsters de kinderen volledig kunnen ondersteunen in hun spel en ontwikkeling. Hier zijn ze Gera erg dankbaar voor. Ze is altijd bereid om te komen helpen, zowel op de groep, maar ook daarbuiten. Zo helpt ze bijvoorbeeld bij het maken van de kleding voor de jaarlijkse optocht.
Afgelopen zaterdagochtend werd Gera verrast met een ontbijtje, een bos bloemen en mooie cadeaus. Samen met de kinderen in de leeftijd van 1-4 jaar zongen de leidsters haar toe, want ze was ook nog eens jarig.


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden