Het was gezellig bij Het Hemminkhof, mede dankzij de Tijdbrekers. Foto: Jan Hendriksen.
Het was gezellig bij Het Hemminkhof, mede dankzij de Tijdbrekers. Foto: Jan Hendriksen.

Bewoners Hemminkhof vieren klein Septemberfeest

RUURLO - De bewoners van seniorenappartementencomplex Het Hemminkhof aan de Wildenborchseweg hadden er genoeg van. Geen Ruurloos Septemberfeest, geen gezamenlijke activiteiten en toch de behoefte om iets te doen. Dus bouwden ze achter op de parkeerplaats zelf maar een feestje.

Samen met het bestuur kozen de bewoners voor de buitenlucht achter Het Hemminkhof. De Tijdbrekers waren bereid gevonden om de middag muzikaal te omlijsten. Dat dit de juiste keuze was snel duidelijk. De stemming zat er meteen in. Natuurlijk waren de noodzakelijke coronamaatregelen getroffen, in goed overleg met de gemeente Berkelland. En ook al is het bij het horen van leuke muziek moeilijk om te blijven zitten en niet mee te zingen, de bewoners hielden zich keurig aan de afspraak.
Onder het genot van een hapje en een drankje genoten de bewoners van een heel gezellige middag. Aangezien er maandenlang geen activiteiten zijn geweest was deze middag een mooie gelegenheid om elkaar weer eens te spreken en de onderlinge band te verstevigen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden