mike

5 tips om de beste geklede man in een kamer te zijn

Uit onderzoek blijkt de Nederlandse man de langste man ter wereld te zijn door het dieet, genen en medische verzorging. Lange mannen krijgen veel aanzien. Dit aanzien is niet gerelateerd aan hun karakter of hun prestaties, maar door hun lengte. Lange mannen vallen op. Des te leuker is het om als lange man de best geklede man in een kamer te zijn. Aanzien maakt dan ook plaats voor bewondering. Volg daarom deze 5 tips om de beste geklede man in een kamer te zijn.

Tip 1: Goed gekleed met zelfvertrouwen

De best geklede man heeft zelfvertrouwen en laat zich niet ondersneeuwen met ‘trash talk’. Laat je niet ontmoedigen en ga voor stijl. Voor iedere man wordt mode vanzelf de tweede natuur. 

Ga op zoek naar iemand met een goed gevoel voor stijl. Confronteer jezelf met deze best geklede man. Zoals alles in het leven is er altijd wel iemand beter, sneller, sterker of meer stijlvol. Leer van deze goed geklede man. Het kan een beroemdheid zijn, een model of gewoon je buurman. Observeer deze goed geklede man van kop tot teen en doe zijn stijl na. Nog even en dan behoor jij niet alleen tot de lange mannen, maar ben je ook nog eens de best geklede man in een kamer. 

Tip 2: De beste geklede man heeft een opvallende accessoire

De beste manier om de outfit van een goed geklede man een boost te geven is om een uitmuntende accessoire toevoegen, zoals stijlvolle armbanden. Een goede accessoire versterkt het outfit, vergroot het esthetische uiterlijk en doet iedere goed geklede man er scherper en eleganter uitzien.

Tip 3: Goed geklede man door de perfecte pasvorm

De best geklede man gaat voor de perfecte pasvorm. Om als lange man de best geklede man in een kamer te zijn is de perfecte pasvorm een enorme uitdaging. Zoek kleding met lengtematen zoals te vinden is bij mouwlengte7.com. Mouwlengte7 is een webshop met mouwlengte 7 overhemden voor lange mannen. Dat wil zeggen; overhemden met extra lange mouw. Kies voor perfect zittende kleding. Niet te strak, maar vooral niet te wijd. Zo word je absoluut de best geklede man in een kamer.

Tip 4: Besteed aandacht aan kleine details

Houd onnodige elementen diep verborgen in de kledingkast. Zichtbare logo’s zijn afleidend. Verwijder deze of trek de kleding niet aan. Graphics op T-shirts is van de jaren 90. Gescheurde jeans zijn informeel en ruig. Hiermee ben je absoluut geen goed geklede man. Slippers en loopschoenen draag je beter op een strand of marathon, maar niet als je de beste geklede man in een kamer wilt zijn. 

Voeg ornamenten toe die de uitstraling van elke goed geklede man een niveau hoger brengen. Zoals een horloge, armband, ring, signet, bij elkaar passende manchetknopen en stropdas of een spel van revers. 

Tip 5: ontdek het lekkerste luchtje

Op zoek naar de perfecte geur die het beste bij je past, is een puur persoonlijke keuze. Alles komt neer op wat de best geklede man wilt, Het is zeer subjectief, omdat elke man een andere smaak heeft. 

De meest voorkomende soorten zijn parfum olie, Eau de Parfum, Eau de Toilette, Eau de cologne, Eau Fraiche of Aftershave. 

Door het volgen van deze tips ben je de best geklede man in de kamer. Je valt nu niet meer alleen op je lengte, maar ook nog eens doordat je goed gekleed bent. 

Dit artikel wordt u aangeboden door mouwlengte7.com. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden