Joke en Harry Lowik nemen afscheid van KlusWijs Ruurlo
Joke en Harry Lowik en Arjan Meulenveld (rechts). Foto: PR
Joke en Harry Lowik en Arjan Meulenveld (rechts). Foto: PR

Joke en Harry Lowik nemen afscheid van KlusWijs Ruurlo

RUURLO - Het is inmiddels ruim vijf maanden geleden dat Arjan Meulenveld de KlusWijs bouwmarkt heeft overgenomen van Joke en Harry Lowik. Door het coronavirus konden de geplande feestelijkheden niet plaats vinden. Nu er weer iets meer mogelijk is, heeft het drietal gemeend het afscheid van Joke en Harry in gang te zetten. Op vrijdag 4 september is er tijd voor de klanten om Joke en Harry persoonlijk een 'coronagroet' te brengen.

Joke vertelt: “We willen er graag een gezellige middag van maken maar dat gaat helaas door de corona maatregelen niet. Wel willen wij graag afscheid nemen van de klanten. Mogelijk met een lach en een traan, maar dat maakt het juist mooi. We hebben veel aan onze klanten te danken en vinden het daarom super fijn dat we het op deze manier af kunnen sluiten.”

De klanten worden deze middag verwelkomd op gepaste afstand. “Zo hoort dat ook”, vervolgt Harry, “je moet de regelgeving in acht nemen, ook al moeten de dingen anders lopen dan gepland. We snappen dat klanten gewoon even binnen willen lopen om ons gedag te zeggen, dat waarderen wij zeker maar hou rekening met elkaar! Mochten er veranderingen optreden omtrent de regelgeving dan communiceren wij dit via de social media en in de winkel."
Iedereen is welkom om op gepaste afstand afscheid te nemen van Joke en Harry bij KlusWijs Ruurlo op vrijdag 4 september tussen 14.00 uur en 18.00 uur.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden