Kidspret bij Dommerholt. Foto: PR
Kidspret bij Dommerholt. Foto: PR

Kidspret bij Dommerholt

BORCULO - De Kidspret zomereditie: tot en met zondag 16 augustus kun je dagelijks komen springen, spelen en spetteren in Borculo bij IJsboerderij ’t Dommerholt. Buitenactiviteiten voor kinderen mogen weer voor kinderen tot en met 17 jaar en daarom staan er weer tal van springkussens en spellen vlakbij het terras van de ijsboerderij. Voor de kleintjes zijn er speciale juniorkussens en een ballenbak. Er staat een enorme stormbaan die gekoppeld met een kasteel hangbrug een enorme lengte heeft. De slingerbal is leuk voor groot en klein, net als een interactief kussen. Hier moet je in duo’s zo snel mogelijk je eigen kleur lampje aantikken.

Afkoelen
Omdat de temperaturen flink kunnen oplopen, is er ook een waterbaan aanwezig om lekker te kunnen afkoelen. Bij heet weer zal er ook een extra sproeier worden geplaatst. Even uitpuffen kan natuurlijk ook op het terras van de IJsboerderij, in de schaduw onder het genot van een drankje of het befaamde zelfgemaakte ijs.

Dit initiatief is ontstaan in goed overleg tussen de horeca locatie, Kidspret en de gemeente. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Op het terras is het horecaprotocol van toepassing en iedereen moet reserveren. Alleen de kinderen moeten een kaartje kopen. Kleintjes tot 80 cm lengte hebben altijd gratis toegang. Ook volwassenen hebben gratis toegang en zij moeten uiteraard de 1,5 meter in acht houden.
Kidspret staat er tot en met zondag 16 augustus bij IJsboerderij ’t Dommerholt aan de Hambroekweg 6, tussen 10.00 en 17.00 uur. Alle info en reserveren via www.kidspret.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden