Repair Café Berkelland vervangt ook horlogebatterijen

Repair Café Berkelland vervangt ook horlogebatterijen

BORCULO - Repair Café Berkelland heeft een uitgebreide voorraad horlogebatterijen en professionele gereedschappen plus de nodige kennis om de horlogebatterijen te vervangen. Dat kan op de dag van afspraak direct, meestal zelfs 'klaar terwijl u wacht'. Er worden enkel kwalitatief hoogwaardige horlogebatterijen gebruikt.

Bij Repair Café Berkelland kan men terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis-, tuin, en keuken- apparaten, het vervangen van horlogebatterijen en defecte Senseo en Nespresso apparaten.Het RCB heeft inmiddels een zeer ruime voorraad gebruikte,- en nieuwe onderdelen. Ook voor slijpwerk van (elektrische) heggenscharen, snoeischaren, kantenknippers, messen van cirkel grasmaaiers, beitels, huishoudscharen, tafel-, en keukenmessen kan men bij het RCB terecht, waar deze weer professioneel perfect scherp worden gemaakt.

Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omstreken is met name bedoeld voor hen die het zelf repareren niet (meer) kunnen. De reparaties zijn gratis. De eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Hiervan wordt onder meer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.

Repair Café Berkelland repareert dagelijks. Wie een reparatie of slijpwerk wil laten uitvoeren kan een afspraak maken met de coördinator Wijnand Bleumink in Borculo, dagelijks van maandag tot en met zaterdag via tel. 06-57 977 625 of 0545-28 79 15 of e-mail aan repaircafeberkelland@kpnmail.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden