Ook in het bos kunnen de durfals terecht! Daar is de altijd weer spectaculaire tokkelbaan opgebouwd, waar men hangend aan een gaffel naar beneden zeilt. Foto: PR.
Ook in het bos kunnen de durfals terecht! Daar is de altijd weer spectaculaire tokkelbaan opgebouwd, waar men hangend aan een gaffel naar beneden zeilt. Foto: PR.

Start van nieuwe scoutingseizoen op zaterdag 5 september

Start van nieuwe
scoutingseizoen op
zaterdag 5 september

RUURLO – Scoutinggroep Van Heeckeren van Kell, ofwel Scouting Ruurlo, opent zaterdag 5 september het nieuwe scoutingseizoen. Iedereen uit Ruurlo en omgeving is van harte welkom.

Na maanden waarin het door de gevolgen van het coronavirus niet mogelijk was opkomsten te draaien, trapt Scouting Ruurlo op zaterdag 5 september het nieuwe scoutingseizoen af. Dat moment wil Scouting Ruurlo graag met alle Ruurloërs delen. Daarom zijn ook de basisscholen benaderd om hun leerlingen in de groepen drie tot en met zeven te informeren. De Van Heeckeren van Kellgroep, zoals Scouting Ruurlo officieel heet, heeft dankzij de buurman sinds kort naast het prachtige stukje bos aan de Gotinkveldweg ook de beschikking over een deel van het achter de blokhut gelegen stuk grasland. Van dat grasland wordt zaterdag 5 september intensief gebruik gemaakt. Zo staat daar een mobiele klimwand en is er een stormbaan aangelegd. Ook in het bos kunnen de durfals terecht. Daar is de altijd weer spectaculaire tokkelbaan opgebouwd, waar men hangend aan een gaffel naar beneden zeilt. Zoals altijd ook deze keer weer vakkundig en veilig gezekerd. En natuurlijk ontbreekt het kampvuur en iets lekkers dat je daar boven kunt bakken, ook dit jaar niet. En wie even rustig wil zitten en uithijgen van alle spannende dingen, kan dat doen met een glaasje ranja of een kop koffie of thee. Natuurlijk hanteert Scouting Ruurlo de RIVM-maatregelen betreffende corona en houdt zich daar aan. Kinderen en jongeren tot achttien jaar hoeven onderling geen afstand te houden. Volwassenen wel.
Scouting Ruurlo is te vinden aan de Gotinkveldweg 3, in het buitengebied van Ruurlo. Iedereen mag vier keer gratis komen kijken.


www.scoutingruurlo.nl

www.facebook.com/scoutingruurlo

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden