Het nieuwe logo van Care for Music. Afbeelding: PR
Het nieuwe logo van Care for Music. Afbeelding: PR

Popkoor viert jubileum met nieuw logo

BERKELLAND - Wat doe je als popkoor wanneer je door corona niet kunt zingen? Het Berkellandse popkoor Care for Music vierde het 15-jarig bestaan met de onthulling van een nieuw logo.
Care for Music repeteert elke maandagavond in De Huve in Eibergen, maar de leden zitten vanaf half maart die avond gewoon thuis. Zingen is in deze periode niet mogelijk. Via de mail werd het wel en wee van iedereen gedeeld en meldden veel leden het zingen ontzettend te missen. En dat juist in het jaar dat het 15-jarig bestaan zou worden gevierd.

Bij alle leden staat het 10-jarig jubileum in een bomvol theater ’t Spieker in Eibergen nog in het geheugen gegrift. Er was hard gestudeerd om een spetterend optreden te verzorgen en gezien de reacties na afloop werd aan die verwachting voldaan.

Nieuw logo
Met het stilvallen van de repetities was er tijd voor andere zaken en kwam het idee naar boven om een nieuwe logo te laten ontwerpen. Vormgever Gerdien Beernink was bereid mee te denken en aan de slag te gaan. Ze kwam met drie mooie voorstellen die aan alle leden werden voorgelegd en met een grote meerderheid van stemmen werd het logo gekozen. Alle leden werden uitgenodigd om onder het genot van een kop koffie en wat lekkers te komen om het nieuwe logo te onthullen. Iedereen vond het fijn elkaar te zien en te spreken, zingen was helaas niet toegestaan.

Weer samen zingen
Popkoor Care for Music gaat er vanuit dat na de zomervakantie weer gezongen kan worden, onder de eisen die het RIVM stelt. Dat betekent op veilige afstand in een goed geventileerde ruimte. Wie het leuk vindt om mee te zingen is van harte welkom, op voorwaarde dat hij of zij de komst van tevoren even aankondigt. Het koor oefent vanaf 7 september iedere maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in De Huve in Eibergen.

www.careformusic.nl
FotobijschriftHet nieuwe logo van popkoor Care for Music laat het kleurrijke koor en de muzikale samenzang zien.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden