CDA-vergadering in coronatijd. Foto: PR
CDA-vergadering in coronatijd. Foto: PR

CDA Berkelland verwelkomt nieuwe leden op ledenvergadering

RIETMOLEN - CDA Berkelland hield donderdagavond 9 juli haar ledenvergadering. Met inachtneming van de coronaregels hebben leden de weg gevonden naar de Dorpsaccommodatie Rietmolen. Onder de aanwezigen ook enkele nieuwe leden.

Afgelopen jaar hebben negen personen zich aangemeld als lid. Voor hen zal er deze maand nog een welkomstavond worden georganiseerd door het nieuwe bestuur. Bij het CDA is samenwerking belangrijk en willen bestuur en fractie ‘goed’ doen voor de Berkellandse inwoners. Een open houding richting nieuwe leden is een prima start om elkaar verder te brengen.

Namens de bestuurscommissie blikte Allard Podde kort terug en gaf hij toelichting op de werkwijze en resultaten. Corona bemoeilijkte de zoektocht en er is nog ruimte voor extra bestuursleden. Extra diversiteit staat hierbij voorop. Het nieuwe bestuur is inmiddels gestart en bestaat uit voorzitter Dinant Rohaan met bestuursleden Wilbert Oltvoort, Marco Heutinck en Johan Vennevertloo. Nadat er verantwoording was afgelegd over de jaarrekening en begroting gaf het nieuwe bestuur toelichting op het beleidsplan. Een en ander zal verder uitgewerkt en ingevuld worden in het komende jaar. Fractie en bestuur zullen hierbij het initiatief nemen.

Fractie en wethouders gaven een inkijkje op de actuele politiek. Eigen verkiezingsprogramma en ambities blijven belangrijk. Naast enkele moeilijke dossiers zijn er ook mooie resultaten geboekt. Blijven proberen te verbinden en niet laten afleiden zijn en blijven belangrijke uitgangspunten om invulling te geven aan eigen idealen. Na een korte rondvraag werd afgesloten met de mededeling dat de volgende ledenvergadering zal worden gehouden op donderdag 5 november.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden