De prijsuitreiking van het ‘Harry Gotink 7x7 Mixtoernooi’ werd verricht door Harry Gotink zelf. Foto: VV Ruurlo.
De prijsuitreiking van het ‘Harry Gotink 7x7 Mixtoernooi’ werd verricht door Harry Gotink zelf. Foto: VV Ruurlo. (BLACKTAX)

De Naober winnaar ‘Harry Gotink 7x7 Mixtoernooi’ VV Ruurlo

RUURLO – Er was afgelopen zaterdagmorgen eindelijk weer een invasie van jeugdvoetballers op sportpark ‘t Rikkelder. Om het ‘corona voetbalseizoen 2019-2020’ af te sluiten hadden Niek Schurink en Ivan Wiegerinck van voetbalvereniging Ruurlo bedacht dat een onderling mixtoernooi een leuke sportieve seizoensafsluiting zou zijn. Het ‘Harry Gotink 7x7 Mixtoernooi’ stond nop de agenda.

Het toernooi werd vernoemd naar de ‘alltime’ jeugdleider (56 jaar trouwe dienst) Harry Gotink die onlangs afscheid nam als jeugdleider. Alle voetballers waren voorzien van een uniek toernooishirt dat door diverse lokale sponsoren beschikbaar waren gesteld. Na een openingsspeech en een bedankje namens het bestuur door voorzitter Henry Meutstege mocht Harry het lint doorknippen om het toernooi te openen. De spelers gemixt uit de JO11-1, JO13-1 t/m 4 en MO15-1 en vertegenwoordigd in acht teams kwamen uit in twee poules waarna de kruisfinales zouden volgen. Na diverse versnaperingen (beschikbaar gesteld door Plus Kogelman) in de poulefase en een friet met een snack begonnen net na de middag de kruisfinales. De winst was voor team De Naober die in de finale wedstrijd net iets gelukkiger waren dan team Ruesink. “Heerlijk om al die voetballers weer aan het werk te zien,” aldus organisator Niek Schurink.

De prijsuitreiking werd verricht door Harry Gotink zelf. Gelukkig was er naast het unieke sponsorshirt voor iedereen een medaille en voor de top vier een beker (beschikbaar gesteld door Prijshamer Winterswijk) zodat niemand met lege handen naar huis ging. “Al met al was het een geslaagd toernooi, met fijn voetbalweer, zonder tegenslagen. Dus voor herhaling vatbaar”, aldus organisator Ivan Wiegerinck.

Uitslag Harry Gotink 7x7 mixtoernooi VV Ruurlo 2020: 1. De Naober; 2. Ruesink; 3. Van Zadelhoff; 4. Obbink; 5. De Tapperij; 6. Textieldruk Ruurlo; 7. Groot Jebbink Bloemen; 8. Cleopatra.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden