De musical van De Driesprong kon gelukkig wel doorgaan. Foto: PR
De musical van De Driesprong kon gelukkig wel doorgaan. Foto: PR

Leerlingen De Driesprong schitteren in musical Junglebeat

RUURLO – Wekenlang bleef het vanwege het coronavirus onzeker of de musical van groep zeven en acht van basisschool De Driesprong wel kon doorgaan. Uiteindelijk kwamen de verlossende woorden:'ja, het gaat door. Uiteraard wel met de nodige veiligheidsmaatregelen.

De kinderen waren op dinsdag 7 juli de hele dag bij café-restaurant De Duif om te oefenen. Voor het eerst betraden zij het podium en speelden zij met een prachtig, zelfgemaakt decor. Tussen de middag werden alle leerlingen door de ouderraad van school getrakteerd op patat en ijs. Op woensdagmorgen was het de beurt aan de overige kinderen van de school om te gaan kijken naar de musical: de generale repetitie. Wat genoten de jongere kinderen van hun oudere schoolgenootjes. Vanwege het beperken van het aantal bezoekers, traden de kinderen dit jaar twee avonden op: woensdagavond 8 juli was het de beurt aan de ouders, broers en zussen van groep acht en donderdagavond 9 juli waren de ouders, broers en zussen van groep zeven welkom.

Ondanks de kortere oefenperiode werd er een prachtige voorstelling neergezet. School De Driesprong bedankt alle ouders voor hun hulp en café-restaurant De Duif voor hun gastvrijheid en flexibiliteit.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden