Rianne Fleissner werd op de laatste training ontvangen met een erehaag.  Foto: PR
Rianne Fleissner werd op de laatste training ontvangen met een erehaag. Foto: PR

Clubicoon Rianne Fleissner zwaait af als jeugdtrainer DEO

BORCULO - De dag die je wist dat zou komen ... Afgelopen zaterdag heeft clubicoon Rianne Fleissner afscheid genomen als jeugdtrainer van DEO. Na ruim 35 jaar de jongste jeugd van DEO getraind te hebben gaat ze nu volop genieten van de vrije tijd zonder 'verplichtingen'.

Als verrassing werd ze zaterdagochtend in stijl opgehaald met een versierde cabrio voor haar laatste minipuptraining met een ware erehaag bij binnenkomst. Na afloop van de training wachtten enkele oudgedienden van Riannes eerste kampioensteam van 32 jaar geleden haar op met koffie en gebak. Mooie en ook sterke verhalen werden er gezamenlijk opgehaald met een gelijkende kampioensfoto van toen ter afsluiting. Ook voorzitter Baks zette haar nog even in het zonnetje.

Opvolgsters bekend
Nu Rianne afscheid heeft genomen als jeugdtrainster van de vereniging kan het jeugdbestuur met trots zeggen dat ze twee waardige opvolgers heeft gevonden. Lique Elschot en Iris Tragter zullen Rianne vanaf komend seizoen gaan vervangen als trainers voor de allerjongsten bij DEO.


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden