Een van de T-shirts met opdruk. Foto: PR
Een van de T-shirts met opdruk. Foto: PR

'Knuffelen? Nu even niet!'

Algemeen

GEESTEREN - 'Knuffelen? Nu even niet!’, vinden de alpaca’s van Het Land van Kempers in Geesteren. Daarom is Land van Kempers een actie gestart met ludieke T-shirts met deze tekst om mensen op de anderhalvemeterregel te wijzen. Per verkocht shirt gaat 5 euro naar het Rode Kruis.

Natasja Kardos die in Geesteren (G) een Bed & Breakfast en een kleinschalige alpacaboerderij runt, onder de naam ‘Het Land van Kempers’, is een actie gestart om mensen op een ludieke manier op de 1,5 meter regel te wijzen. "Omdat alpaca’s er zo knuffelig uitzien, kunnen zij deze boodschap als geen ander overbrengen", zo bedacht zij. Op de shirts staat dan ook een alpacahoofd met de tekst: ‘Knuffelen? nu even niet’. Martine de Ruiter van Iets Fraais werkte belangeloos mee voor het ontwerp, want per verkocht shirt gaat 5 euro naar Het Rode Kruis.
Ook het Rode Kruis is erg blij met de actie. Mede dankzij deze donatie kunnen zij hun vrijwilligers blijven inzetten om tijdens deze crisis de nodige ondersteuning te bieden bij ziekenhuizen, overbelaste voedselbanken of door het doen van boodschappen voor mensen thuis.
De shirts zijn in verschillende modellen, maten en kleuren verkrijgbaar in de webshop van Het Land van Kempers.


hetlandvankempers.nl

Natasja met haar alpaca's. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo - Ruurlo