Tennispark TV Ruurlo weer open

Tennispark TV Ruurlo weer open

RUURLO - Het tennispark in Ruurlo is afgelopen week heropend. Samen met vele vrijwilligers is het tennispark aangepast aan de richtlijnen van het RIVM en de aanvullende richtlijnen van het NOC/NSF en de KNLTB. Zo zijn er eenrichtingslooproutes gecreëerd, desinfectie-, en waspunten aangelegd en kunnen baanreserveringen op afstand via een clubapp worden gepland. Ook heeft er groot onderhoud aan de banen en de verlichting plaatsgevonden.

Met het openen van het tennispark zijn ook de trainingen voor de jeugd en de seniorenleden weer gestart. De trainingen worden dit jaar georganiseerd en verzorgd door tennisschool Totaal in Tennis. Totaal in Tennis verzorgt bij meer dan 45 verenigingen tennisactiviteiten in Gelderland en Overijssel. Met hun ruime ervaring bieden zij voor alle leden op zowel recreatief al prestatief niveau trainingen aan. In de maanden juni en juli worden er op zes dinsdagen van 17.30 uur tot 18.30 uur inlooptrainingen voor de jeugd aangeboden. Iedereen tot 18 jaar is welkom. De eigen bijdrage bedraagt 2,50 euro per keer.

Voor teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport biedt Tennisvereniging Ruurlo het zomerlidmaatschap aan. Naast onbeperkt vrij tennissen zullen twee clinics worden gegeven. Zo kan iedereen kennismaken met de tennissport en zich technisch verbeteren.Aanvullend biedt de vereniging de mogelijkheid om deel te nemen aan de laddercompetitie. Dit omdat wedstrijden en toernooien, waaronder het eigen Ruesink Open Toernooi, zijn geannuleerd. Inschrijving voor de laddercompetitie staat open voor zowel vaste als zomerleden. Deelname aan de laddercompetitie is de ideale mogelijkheid om wedstrijden te kunnen tennissen in een ongedwongen sfeer binnen verenigingsverband. Alle informatie over de trainingen en het zomerlidmaatschap zijn te vinden op de website van tennisvereniging Ruurlo.


www.tvruurlo.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden