De medewerkers van Hartgerink kunnen via de digitale weg een uitstekend beeld geven van een auto, voor wie liever (nog) niet naar de zaak komt. Foto: PR
De medewerkers van Hartgerink kunnen via de digitale weg een uitstekend beeld geven van een auto, voor wie liever (nog) niet naar de zaak komt. Foto: PR

Verlenging Opel-reparateurscontract voor Hartgerink Haaksbergen

HAAKSBERGEN- Opel Nederland heeft onlangs het reparateurscontract verlengd voor de Hartgerink-vestiging in Haaksbergen. Robin Ooink, service-adviseur aldaar, vertelt: “We zijn erg blij met het vertrouwen van Opel in onze dienstverlening. We hebben een enorme Opel-expertise in huis, maar we krijgen ook steeds meer klanten van andere merken om reden van onze kennis en servicegraad.” Ook in deze uitzonderlijke tijd doet Hartgerink er van alles aan om hun klanten optimaal van dienst te zijn. De zaak is gewoon geopend maar gezondheid staat voorop en in alle drie de vestigingen (Haaksbergen, Hengevelde en Lochem) worden heel strikt de opgelegde veiligheidsmaatregelen van het RIVM gevolgd.

Te verwachten
Op elektrisch vlak timmert Opel ook driftig aan de weg. Nu al zijn er diverse geëlektrificeerde modellen, zelfs uit voorraad leverbaar, zoals de Ampera-e, de Grandland X Hybrid4 (plug-in) en de batterij-elektrische Corsa-e. Opel zet vol in op elektrificatie van zijn modellenprogramma. Niek Olde Veldhuis, marketing en adviseur, zegt: “In 2020 komen we onder meer met een batterij-elektrische variant van de Opel Vivaro bedrijfswagen maar ook met een elektrische versie van de Mokka X-opvolger. Deze lijn zetten we in 2021 voort want dan introduceren we de elektrische varianten van de Combo, Cargo, Combo Life en de Zafira Life. Een geëlektrificeerde versie van de Astra completeert voorlopig het elektrische portfolio. Dat zijn dan in totaal acht geëlektrificeerde Opel-modellen in belangrijke volumesegmenten.” Streven is dat in 2024 van elk Opel-model een elektrische versie beschikbaar is. “Hiermee voldoet Opel ruimschoots aan de door Europa gestelde emissiedoelstellingen”, aldus Olde Veldhuis.

Ruime voorraad 
Wilco Stam, algemeen directeur van Hartgerink, betreurt de crisis, maar blijft optimistisch: “Voor wie van plan is een nieuwe Opel aan te schaffen, hebben we in dit digitale tijdperk allerlei mogelijkheden de auto te laten zien. Al onze verkoopmedewerkers, waaronder onze nieuwe medewerker Wouter Segerink, werken met een iPad en zij kunnen door middel van videobellen of WhatsApp een goed beeld geven van de auto, zodat de klant niet naar ons toe hoeft te komen als hij dat in deze crisis nog niet vertrouwt. Via Opel-finance kunt iedereen tegen een zeer gunstig rente tarief van 1,99% (een deel van) de aankoop financieren.” Meer informatie is te vinden op de website, of verkrijgbaar door de medewerkers van Hartgerink naar de voorwaarden te vragen.

Alles onder een dak
Hartgerink heeft een eigen verzekerings- en financieringsafdeling, schadeherstel, tankstation, een wasstraat en een uitgebreid BOVAG-occasion aanbod. Ook biedt Hartgerink private lease, autoverhuur en gratis leenauto’s en -bussen aan. Bij Hartgerink is alles wat de klant nodig heeft onder een dak beschikbaar, Daarnaast gaat het bedrijf met z'n tijd mee met maar liefst vijf laadpalen bij de vestigingen. Alle monteurs zijn gecertificeerd, zodat alle reparaties aan alle merken en aan elektrische voertuigen kunnen worden uitgevoerd.


www.hartgerink.nl

Opel Hartgerink Hengevelde
Slotsweg 7
7496 PW Hengevelde
0547-333944

Opel Hartgerink Haaksbergen
Albert Cuyplaan 58
7482 JB Haaksbergen
053-5721852

Opel Hartgerink Lochem
Aalsvoort 1
7241 MA Lochem
0573-222170

Openingstijdenshowroom:
Maandag t/m vrijdag: 8.30 – 18.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden