Steun zwembad de Meene

RUURLO – Vanaf tweede pinksterdag (1 juni), zijn abonnementhouders weer welkom bij zwembad de Meene. Vanaf 10.30 uur de baantjes zwemmers en vanaf 13.30 uur de jeugd tot en met twaalf jaar.

Voor deze laatste groep zal het recreatiebad én de grote vernieuwde glijbaan samen met de vernieuwde airtrampoline geopend zijn. Het diepe bad is gereserveerd voor de baantjeszwemmers van dertien jaar en ouder. Deze groep zwemmers zijn al vanaf 10.30 uur welkom. Van zwemmers vanaf dertien jaar wordt verwacht dat ze van te voren (telefonisch of via de website) laten weten dat ze komen. Men reserveert dan een baan op een bepaald moment. Het is dus belangrijk om op tijd te komen. Ook wordt iedereen verzocht om zich voor het zwemmen thuis om te kleden. Uiteraard zullen, volgens de richtlijnen van het RIVM looproutes worden ingesteld en zullen alleen een aantal individuele kleedhokjes geopend zijn waar men zich na het zwemmen kan omkleden.

De jeugd tot en met twaalf jaar kan naast het recreatiebad en voor de allerkleinsten het peuterbad, ook gebruik maken van de kleedruimtes buiten en de zonneweide. Per twee kinderen is maximaal een begeleider/ouder/verzorger welkom. Deze begeleider heeft helaas (voorlopig nog) geen toestemming om ook te zwemmen. In tegenstelling tot de kinderen dienen de begeleiders zich wel van te voren aan te melden. Op deze manier kunnen teleurstellingen aan de kassa voorkomen worden doordat het maximaal aantal bezoekers van twaalf jaar en ouder bereikt is. Voorlopig zijn dan ook alleen abonnementhouders welkom. Hoewel uit verschillende onderzoeken gebleken is dat de kans op besmetting via water en buitenlucht heel klein is gelden er op dit moment nog regels waar ook zwembad de Meene zich uiteraard aan moet houden.

Abonnementen kunnen vanaf 1 juni aan de kassa en nog steeds online besteld worden. Aan de kassa is niet mogelijk om contant te betalen. De gereduceerde prijzen zullen overigens ook de rest van het seizoen blijven gelden. Het bestuur van Stichting Zwembad Ruurlo hoopt van harte dat er ondanks alles toch nog velen een abonnement zullen aanschaffen. Niet alleen omdat de kans dat het abonnement ‘er uit gehaald’ zal worden, maar vooral om de reden dat het zwembad de inkomsten hard nodig heeft om het hoofd boven water te houden. Ondanks de bijzondere start van het seizoen is het personeel en bestuur van Stichting Zwembad Ruurlo bijzonder blij dat vanaf 1 juni de deuren van misschien wel het mooiste zwembad van de Achterhoek weer open kunnen. Meer informatie is te vinden op de website.


www.zaembad-demeene.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden