Om een veilig en verantwoord bezoek aan MORE te verzorgen, moeten alle bezoeken vooraf worden gereserveerd. Foto: PR
Om een veilig en verantwoord bezoek aan MORE te verzorgen, moeten alle bezoeken vooraf worden gereserveerd. Foto: PR

Museum MORE in Kasteel Huize Ruurlo weer geopend

RUURLO – Museum MORE in Kasteel Huize Ruurlo gaat vanaf 1 juni weer open. En dat geldt ook voor het museum in Gorssel. Alleen met een vooraf aangeschaft online ticket heeft men toegang tot Museum MORE. Deze maatregel, voorlopig voor de periode van 1 tot en met 30 juni. Dit geldt ook als men houder is van de Museumkaart of andere kaarten die het museum accepteert.

Om een veilig en verantwoord bezoek te verzorgen, moeten alle bezoeken vooraf worden gereserveerd. Daarom is het ook voor Museumkaart- en Bank Giro Loterij VIP-kaarthouders nodig om online een ticket met tijdvak te kopen. Dit geldt ook voor andere kaarten die men accepteert zoals CJP of ICOM. Men moet de kaart wel meenemen bij het museumbezoek.

Toegangsbewijzen worden onder voorbehoud verkocht. De bezoekvoorwaarden kunnen wijzigen als dit nodig is om te voldoen aan (eventuele nieuwe) richtlijnen die de overheid stelt. Er zijn aan de kassa geen tickets beschikbaar. Wie moeite heeft met het bestellen van een online ticket, kan via tel. 020 244 2877 of support@globalticket.nl contact opnemen met Global Ticket, en aangeven welke de twee locaties men wil bezoeken. Dan helpt men om de klant door het bestelproces heen te loodsen. Het is alleen toegestaan om samen met anderen het museum te bezoeken als iedereen uit de groep uit hetzelfde huishouden komt. Museum MORE hanteert hierbij geen grens van maximaal twee personen, maar iedereen moet wel uit hetzelfde huishouden komen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden