Tennisvereniging Ruurlo steunt sponsors

RUURLO - De sponsorcommissie van Tennisvereniging Ruurlo (TVR) is voorlopig gestopt met het bezoeken van de ondernemers-sponsoren om hen de nieuwe sponsorovereenkomst aan te bieden.

“In deze onzekere corona-tijd doen wij als sponsorcommissie een stap terug omdat wij het niet gepast vinden om voor dit jaar met een nieuwe overeenkomst bij de ondernemers aan te komen”, zegt Petra Brinkerink namens de sponsorcommissie van TVR. De commissie verwacht dat door de corona-crisis de activiteiten op de tennisbaan voorlopig minimaal zullen zijn, waardoor de nieuwe afspraken niet nagekomen kunnen worden. Voor dit jaar zullen daarom de oude sponsorovereenkomsten doorlopen.
De sponsoren/ondernemers zullen in het najaar opnieuw benaderd worden. De commissieleden zullen hen dan de nieuwe overeenkomsten aanbieden voor de komende jaren. Daarin wordt onder meer een bedrijfs-/zomerlidmaatschap aangeboden voor een aantal deelnemers, inclusief tennislessen.
De TVR heeft haar leden opgeroepen om vooral bij de plaatselijke en regionale sponsors hun inkopen te doen, om hen daarmee te steunen in deze moeilijke tijd. Petra Brinkerink: “Wij wensen iedereen een goede gezondheid toe en de ondernemers veel succes bij het herstel en/of opbouw van hun bedrijf.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden