Theatervoorzitter René Hoogma met programmagidsen in een voorlopig leeg Theater Berkelland. Foto: PR
Theatervoorzitter René Hoogma met programmagidsen in een voorlopig leeg Theater Berkelland. Foto: PR

Theater Berkelland tot september dicht

BERKELLAND - Theater Berkelland houdt tot en met augustus de deuren gesloten. Het corona-virus is er de oorzaak van, dat de laatste voorstellingen en bijeenkomsten van dit seizoen niet doorgingen.

Nu al is duidelijk dat twee voorstellingen konden worden verschoven naar volgend jaar: Alive and Kicking van Hans en Steven Kazàn staat voor januari op de planning en The Wieners play the Everly Brothers voor mei 2021.
Hoewel het theaterseizoen op abrupte wijze is geëindigd overheerst toch een tevreden gevoel bij de vrijwilligers van het theater in Eibergen. Het bezoekersaantal vertoont nog steeds een stijgende lijn en het publiek had veel waardering voor het samengestelde theaterprogramma.
In principe zal het nieuwe seizoen op 29 september van start gaan, maar hoe, dat is nog onzeker. Ook Theater Berkelland moet rekening houden met de 'anderhalve meter samenleving’. Dat kost nog de nodige hoofdbrekens. Desondanks is het programma voor 2020-2021 al wel klaar. Op 1 juni staat het programma op de website.

www.theaterberkelland.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden