Amicitia haalt oud papier op

GEESTEREN - Muziekvereniging Amicitia haalt op zaterdag 30 mei weer oud papier op in Geesteren en buitengebied. Alleen het papier dat gebundeld aan de (openbare) weg staat wordt meegenomen. De opladers komen niet binnen en halen geen papier op uit de schuur, uit de stal of van het erf. Voor het bundelen hebben kartonnen dozen voorkeur. Plastic zakken mogen daarvoor niet gebruik worden.

Voor alle duidelijkheid: bij het oud papier horen kranten, tijdschriften, reclamefolders, boeken, kartonnen dozen, enveloppen en printpapier. Wat er niet bij hoort zijn bakpapier, papieren zakdoekjes, keukenpapier, vervuild papier en karton, kraftzakken of zakken met een plastic laagje aan de binnenkant. Dit valt allemaal onder het restafval en hoort dus in de grijze container. Meer afvalscheidingstips op zijn te vinden op onderstaande website of op de afvalapp van de gemeente Berkelland.
De inzameling start 's morgens om 09.00 uur. De papiercontainers staan tot 12.00 uur bij Slootsmid aan de Oude Diepenheimseweg/Korenbree.

www.afvalscheidingswijzer.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden