De Zwarte Cross en Achterhoekse mediapartners steken de regio een hart onder de riem. Afbeelding: PR
De Zwarte Cross en Achterhoekse mediapartners steken de regio een hart onder de riem. Afbeelding: PR

Hang de vlag uit: de Achterhoek staat #samensterk

Algemeen

Hart onder de riem van Zwarte Cross, Regio8 en Achterhoek Nieuws

ACHTERHOEK – Het coronavirus raakt ook de Achterhoek, maar één ding is zeker: 'Dit virus krijgt ons er niet onder. Laten we elkaar helpen en steunen, zoals we dat goed kunnen. We zitten er samen in, maar komen er ook #samensterk weer uit!' Om dit gevoel kracht bij te zetten, roept de Zwarte Cross samen met mediapartners Regio8 en Achterhoek Nieuws iedereen in de Achterhoek op om de #samensterk-variant van de Achterhoekse vlag voor de ramen te hangen. Deze speciale vlag wordt komende week paginagroot afgedrukt in deze krant.t.

De vlag kan worden gebruikt om medeleven en respect te tonen aan iedereen die het moeilijk heeft door het virus, maar ook om elkaar het gevoel te geven dat we er hier niet alleen voor staan. "Iedereen heeft ermee te maken, of het leed nou groot of klein is, maar samen slaan we ons er in de Achterhoek doorheen!"
Behalve door de pagina uit deze krant te knippen en voor het raam te hangen, is het ook mogelijk om online een statement te maken. Op de website www.zwartecross.nl/samensterk is het #samensterk-kader voor Facebook en Instagram te downloaden. Daarnaast kunnen organisaties hun logo in EPS-formaat mailen en deze gratis in een speciaal #samensterk retour ontvangen. "Zo wordt de boodschap hopelijk in de hele Achterhoek en misschien zelfs daarbuiten uitgedragen."


zwartecross.nl/samensterk

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant