Inspiratiesessie voor programma Berkelfestival geslaagd

Algemeen

EIBERGEN - Ruim vijftig mensen (inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van verenigingen in Berkelland) zijn op dinsdag 3 maart bij elkaar gekomen om te brainstormen over het programma voor het Berkelfestival. Dit wordt van 21 tot en met 23 augustus gehouden, met dit jaar Eibergen als de centrale locatie van dit jaarlijkse festival.

De gedachte achter het festival is om in een weekend veel mensen langs de rivier en aan beide zijden van de grens samen te brengen. Het festival biedt een gevarieerd aanbod: van sport en cultuur tot en met water en natuur. Het viert het prachtige landschap, de aantrekkelijke dorpen en steden en de levendige cultuur langs de Berkel. Om van het weekend een kleurrijke en veelzijdige ervaring te maken is een beroep gedaan op de inwoners, verenigingen en bedrijven uit Berkelland. Aanwezigen werd gevraagd om projectideeën te bedenken die samen voor een mooie invulling van het programma in Eibergen en op andere plekken langs de Berkel zorgen.

Aanmelden
Het is nog tot eind maart mogelijk om ideeën voor het festival door te geven. Dit kan gedaan worden door het ideeënformulier in te vullen dat te vinden is op onderstaande website van het Berkelfestival. Bij een vervolgsessie, op dinsdag 21 april in de Huve in Eibergen, wordt het voorlopige programma van het festival gepresenteerd aan inwoners van alle gemeenten langs de Berkel en andere betrokkenen. Deze bijeenkomst begint om 19.30 uur.
Verenigingen, organisaties en bedrijven die actief willen meedoen aan de organisatie van het festival kunnen zich aanmelden via team@dieberkel.eu.

www.berkelfestival.eu

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant