De nieuwe sponsorcommissie van Tennisvereniging Ruurlo bestaat uit (v.l.n.r.) Wouter Groot Zevert, Jacqueline Wiegerinck, Petra Brinkerink en Henk Eggink. Foto: PR.
De nieuwe sponsorcommissie van Tennisvereniging Ruurlo bestaat uit (v.l.n.r.) Wouter Groot Zevert, Jacqueline Wiegerinck, Petra Brinkerink en Henk Eggink. Foto: PR. (Foto: )

Nieuwe sponsorcommissie Tennisvereniging Ruurlo

RUURLO – Vier actieve leden van Tennisvereniging Ruurlo (TVR) hebben in de afgelopen maanden vanuit eigen initiatief een vernieuwd sponsorbeleid voor de TVR opgezet. Dit omdat er binnen de vereniging geen sponsorcommissie meer actief was. De nieuwe sponsorcommissie van TVR bestaat uit Henk Eggink, Wouter Groot Zevert, Jacqueline Wiegerinck en Petra Brinkerink.

"Afgelopen periode zijn wij bezig geweest met onder andere het inventariseren van de huidige sponsoren, onderzoeken van de contractmogelijkheden en hebben we nagedacht over wat wij sponsoren kunnen bieden. De doelen zijn naast de sponsoring van de TVR ook dat wij met zijn allen meer 'reuring' krijgen op de tennisbanen en in de kantine. Dit willen wij bereiken door een aantrekkelijk sponsoraanbod door onder andere een zomer-bedrijfslidmaatschap inclusief training (zonder KNLTB rechten) aan te bieden aan onze huidige en toekomstige sponsoren. Vanaf half maart starten wij met het bezoeken van de sponsoren", zo verklaart Petra Brinkerink namens de nieuwe sponsorcommissie. De commissie is bereikbaar via relatiebeheer@tvruurlo.nl.

Meer berichten